Privatperson

mia2071

Välkommen att träna 3D träning hos mig på P9 mattan. Öppen träning Måndag och Onsdagar kl.18.15-19.00 & Fredagar  kl.17.30-18.15 Du betalar 125:-/tillfälle. Anmälan krävs då jag jobbar med små grupper, max 8 pers/tillfälle.

3D-träning är ett fantastiskt kul och svettigt pass om du vill att det ska vara det. Du kan vara vältränad eller nybörjare. Alla kan träna samtidigt då vi jobbar med rörlighet i ditt egna ytterläge. Du jobbar med låga vikter som din kropp klarar av. Du kommer få bättre förståelse varför vissa rörelser du gör i din vardag får kroppen att protestera genom smärta.Kroppens egna varningssystem är smärta.

Personlig Träning är något alla skulle unna sig. Dels för att få en egen träningstid där jag enbart fokuserar på dig och dina behov för dagen. Du väljer en tid som passar dig. Träningen blir av. Det är kul att träna med mycket pepp för att få ut max av sig själv både vad det gäller rehab eller friskvård. Din investering är 650:-/tillfälle

Hälsoeffekter

Tillhör du dem som inte gillar att röra på sig? Men du vet att hälsoeffekter som hjärt-kärlsjukdomar och diabetes typ-2 kan förhindras. Du får bättre sömn, blir piggare, stresståligare och ditt skelett blir starkare av att du rör på dig. Det är bara några positiva hälsoeffekter för de som är aktiva någon gång varje dag. Den investeringen ska du självklart ge dig själv.

 Hur vill du träna,bli mer aktiv? Var vill du träna? Vad gillar du att göra? Jag hjälper dig gärna med att komma igång. 

Gravid och träning.

En anpassning behöver göras om du är gravid men självklart ska du träna. Du ska orka med en graviditet utan att få ryggproblem. Vara stark under förlossningen och få en bra återhämtning efter. Så även om du inte tränat tidigare, så börja nu på rätt sätt.

Äldre och träning.

Det är aldrig försent att börja träna. Som äldre är det ett bra sätt att fortsätta orka gå i trappor, ta sig upp från stolen, handla. Helt enkelt må bra i sin vardag och fortsätta kunna vara självständig. Som äldre och kanske ovan att träna kan det vara svårt att veta hur jag ska träna. Ofta är man lite för försiktig i sin träning.

Jag jobbar med träning som bygger upp din knopp och kropp.Vad behöver du? Styrka,Smidighet,Bra andningsflöde.Listan kan göras lika lång som det finns människor,eftersom varje människa är unik med sina behov.

Hälsan är det viktigaste du har, kontakta mig så lägger vi upp en plan som passar dig och dina behov.

Kontakta oss