Privatperson

Välkommen att träna hos mig på P9 Matta.

Öppen träning,  Måndagar & Onsdagar kl.18.15-19.00    Fredagar kl.17.30-18.15 

Du köper ett klippkort med fem tillfällen till en kostnad av 600kr.

Anmälan krävs då jag jobbar med små grupper, max 8 pers/tillfälle

Att jobba på ”Mattan” är ett fantastiskt kul och svettigt pass om du vill att det ska vara det. Du kan vara vältränad eller nybörjare. Alla kan träna samtidigt då du jobbar efter dina egna förutsättningar. Du jobbar med vikter som din kropp klarar av. Vill du ha större utmaning kan det hända att jag hänger på dig en viktväst Du kommer få bättre förståelse varför vissa rörelser du gör i din vardag får kroppen att protestera genom smärta. Kroppens egna varningssystem är smärta.

Utöver de öppna träningspassen som du blandar och ger mellan som det passar dig, erbjuder jag olika PT-pass som du kan boka via optimaltraning.bokadirekt.se Bokningsknapp till bokadirekt finns på första sidan.

Företagspass, be om en Offert

Hos mig kan du också få massage, där jag rättar mig efter dina behov. Det du behöver fundera över är vad du vill ha ut av din behandling. Det finns en mängd olika typer av massage. 

Efter att jag själv gått med långvarig smärta i en axel trots olika typer av massagebehandlingar utan ett bra resultat, kom jag i kontakt med en Bindvävsmassör. Det blev startskottet till att jag idag är smärtfri i min axel och valde att själv utbilda mig mer inom Fascia/Bindväv.
 
Träning, Stress, Värk, Smärta, Dålig hållning, För mycket sittande, Långvariga fysiska problem skapar förändringar i Bindväven.
En behandling är kanske det du behöver för att få bättre rörlighet i kroppen om du känner dig begränsad i form av smärta i någon rörelse.
Efter att jag frigjort Fascian kan musklerna slappna av och du känner dig betydligt mjukare/rörligare efter en behandling.  Gå inte omkring med smärta i kroppen om du kan göra något åt det
 
Vad är ditt behov?  Styrka-Smidighet-Kondition-Explosivitet-Balans-Avslappning. Listan kan göras lika lång som det finns människor.  

Hälsan är det viktigaste du har.

Kontakta mig så lägger vi upp en plan som passar dig och dina behov. 

Kontakta oss