Fasciabehandling & Massage

2E758EF2-A6D9-4C4C-B67B-FE118A0B86E5

All Massage skiljer sig något åt och är effektiva på sitt sätt. För att du ska vara nöjd med din behandling bör du veta vad den behandling du väljer innebär.

Jag har valt att arbeta med Fascia Vibes för att nå djupare  på ett effektivt sätt, som är väldigt skonsamt för kroppen. De flesta upplever att behandlingen är effektiv med tydliga resultat som, Ökad rörlighet, Ökad avslappning och mindre spänningar i kroppen. Smärtan lindras när vi får bättre cirkulation och ett ökat vätskeflöde.

Swedish Fascia Vibes är min förlängda hand. 

Det du behöver fundera över är vad du vill ha ut av din behandling. Här är det viktigt med en dialog mellan dig och din teraupet för bästa resultat.
 
 

Konsekvenserna av den moderna livsstilen med mer stillasittande i den digitaliserade världen gör att vi mår allt sämre.

Celluliter är ett tillstånd när underhudsfett klumpar ihop sig under huden. Det är ofarligt, men ger ett gropigt utseende. En kraftigare Fasciabehandling gör fibrerna mer elastiska igen och du får bättre cirkulation 

Titta på filmen längre ned för en inblick i vad Fascia Vibes är.
 
Pris:   30min/450kr     45min/650kr     60min/795kr
 
Alla människor är värd en smärtfri kropp.
 

Fördelen med att behandla med maskinen Fascia Vibes är att personen kan behålla kläderna på. Alla känner sig inte bekväm med att behöva klä av sig vid behandling.

-Behandlingsmaskinen arbetar med dina muskler: nervsystem och fascia/ bindväv på ett effektivt men skonsamt sätt.

-Inflammerad bindväv kan leda till att muskler blir spända och du får ont.

-När det uppstår spänningar i kroppen blir det svårare för vätska att cirkulera, då uppstår inflammations relaterade besvär och i förlängningen leder det till smärta.

-Resultat: Ökad rörlighet och minskad smärta och muskelspänningar och därigenom blir du friskare.