Fasciabehandling & Massage

All Massage skiljer sig något åt och är effektiva på sitt sätt. För att du ska vara nöjd med din behandling bör du veta vad den behandling du väljer innebär.

 Vi som jobbar med ”massage” väljer att utbilda oss till Yogamassör, Idrottsmassör, Shiatsumassör, Klassiskmassör, Takilmassör, Bindvävsmassör mm.
 
Det du behöver fundera över är vad du vill ha ut av din behandling. Vet du inte skillnaderna på alla typer av massage så fråga din terapeut som du besöker. Här är det viktigt med en dialog för bästa resultat.
 
Träning, Stress, Värk, Smärta, Dålig hållning, För mycket sittande, Långvariga fysiska problem skapar förändringar i Bindväven. Du kan uppleva dig stel.
 
Celluliter är ett tillstånd när underhudsfett klumpar ihop sig under huden. Det är ofarligt, men ger ett gropigt utseende. En kraftigare Fasciabehandling gör fibrerna mer elastiska igen och du får bättre cirkulation 
 
Vid behov arbetar jag med maskinen: Swedish Fascia Vibes som många av mina klienter upplever fantastiska resultat med. Titta på filmen längre ned så får du en inblick i vad maskinen gör.
 
Pris:   30min/450kr     45min/650kr     60min/795kr
 
Alla människor är värd en smärtfri kropp.
fullsizeoutput_19ad

 

Fördelen med att behandla med maskinen Fascia Vibes är att personen kan behålla kläderna på. Alla känner sig inte bekväm med att behöva klä av sig vid behandling.

-Behandlingsmaskinen arbetar med dina muskler: nervsystem och fascia/ bindväv på ett effektivt men skonsamt sätt.

-Inflammerad bindväv kan leda till att muskler blir spända och du får ont.

-När det uppstår spänningar i kroppen blir det svårare för vätska att cirkulera, då uppstår inflammations relaterade besvär och i förlängningen leder det till smärta.

-Resultat: Ökad rörlighet och minskad smärta och muskelspänningar och därigenom blir du friskare.